dimarts, 17 de novembre del 2015

Els científics van al teatre


Aquest matí els alumnes de biologia de primer de batxillerat han assistir a l'activitat CIÈNCIA AL TEATRE duta a terme al Teatre Bartrina de Reus en el marc de la setmana de la ciència que organitza l'URV. L'activitat consisteix en un concurs en el qual els recents doctorats de la URV protagonitzen monòlegs científics explicant la seva recerca de forma divertida amb l’objectiu de divulgar el seu treball universitari, i ho fan utilitzant un llenguatge adaptat al públic no expert.
Cal dir que ho han aconseguit!!!. Tots els monòlegs: "Les micotoxines no vénen dels micos", "Lladres, mentides i xoriços", "¿Por què entendemos las frases con errores?","Rompamos el agua" (monòleg guanyador d'aquesta edició), "Fruites, missatgeres desconegudes", "Pedalejant per la comunicació" i "La nutrigenòmica és trending topic" han aconseguit que ens endinséssim en camps tan diversos com la biologia, la lingüística, la comunicació o la química.
A banda, els monologuistes científics del grup de teatre The Big Van Theory han presentat aquesta activitat i ens han delitat amb els seus monòlegs. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada